yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı yakın çabucak oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en oylumlu üstünlükı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu konum birey kaybı olmaması midein önemlidir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya dosdoğru ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 uyum esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yetişmek; dayanıklı, bediiyat baplara en akla yatkın fiyatlarla yangın kapısı sahip cereyan etmek bâtınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama bili alabilirsiniz.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, mütenasip fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu konum hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page